Середа, 24.04.2024, 08:24
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Січень » 27 » Помаранч крокує світом
Помаранч крокує світом
13:37
Брати Капранови про роль взаємозамінних прем`єрів

 Брати письменники написали листа на захист українського товаровиробника. У листі, крім власне скарги, містяться слушні зауваження і образні характеристики того, як вони бачать роль помаранчевих прем`єрів в історії України

Про уряди

«Отже їде водій і бачить джип з відкритим капотом, а біля нього двоє істот у коротких спідницях, які відчайдушно зазирають у двигун, немовби щось там можуть зрозуміти. Хлопець молодий, тому кидається на допомогу.

Кілька спроб завести машину завершуються нічим, і перейнятливий шофер пропонує дотягнути дівчат до найближчої СТО на буксирі. Слава Богу, у багажнику є новенький трос, досить товстий, щоб витримати важкий джип. Їдуть помалу.

Перший квартал усе іде нормально, наш герой вже подумки отримує подяку від врятованих дівчат, але на світлофорі джип несподівано в’їздить йому у задній бампер. Стримуючи в горлі матюки, хлопець вистрибує з-за керма, біжить до джипа, рве на себе дверцята, щоб висловити все, що думає, і раптом бачить, що дівчата – обидві – сидять на задньому сидінні.

Німа сцена.

Ця історія згадалася нам у зв’язку із так званою кризою. Пробачте, що вживаємо це слово зайвий раз, але кажуть, що випробування нам посилає Господь, аби ми мали можливість зайвий раз замислитися та роззирнутися.

Протягом останніх п’яти років нашу економіку тягнуть на буксирі, і буксир цей зветься "світові ціни на метал". Ми дивуємося: 2004-го року мільйон людей стоїть на Майдані, а економіка зростає. Вибори ідуть за виборами, а ВВП лізе вгору – що воно таке?

Секрет простий – ми їдемо не самі. Нас везе потужний всюдихід. Скажіть, чи важко керувати українською економікою, коли ціни на метал зростають на 30% за рік? Яка різниця – Тимошенко ти чи Янукович?

Можна відпустити кермо, закинути ногу на ногу, можна посміхатися своїм прихильникам, махати ручкою та кидати дрібні монети у відкрите вікно. В таких умовах навіть з нас із вами вийшли б пристойні міністри. А що, робота не складна – сиди собі, діли гроші та слідкуй, щоб конкуренти не поцупили портфеля.

Наша влада так і робила. Вони навіть на заднє сидіння пересіли, щоб краще бачити свій народ. І тут – світлофор! Хто б міг подумати?!», іронізують брати Капранови

 

Про кризу

 

«Чому коли гривня зміцнювалася (як влітку), ціни зростали, а тепер, коли гривня падає, ціни знов-таки ростуть?», цікавляться брати Капранови.

Просмотров: 935 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz