П`ятниця, 26.04.2024, 02:56
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Січень » 29 » Президент знайшов героям Крут почесне місце в украінських координатах
Президент знайшов героям Крут почесне місце в украінських координатах
12:24

Ющенко намагається делікатно зрушити суспільство з традиційних гальм

 Намагаючись позбутися традиції святкувати поразки Віктор Ющенко делікатно відвів «святу» загибелі Героїв Крут» військову нішу.

«Сьогодні вшановуємо один з найвизначніших подвигів Українського війська. Це - звитяга Українського духу і зброї. Це - удар молоді проти рабства народу.

91 рік тому відбувся бій, який є легендою. Воїни, курсанти і студенти піднялись на нерівну битву з ворогом заради свободи, заради рідного дому, заради свого народу, заради України.

Українська історія була не раз свідомо перекручена і підмінена. Загарбники так завжди роблять з підкореними народами. Вони, насамперед, дискредитують ідею визвольної боротьби.

Бій під Крутами - це біль, це втрати, але це - не поразка. Це - звитяга: як історичний факт, як історична правда, як національна істина», - сказав президент на урочистостях у столичному будинку офіцерів.

«Під Крутами київські військові курсанти та студенти стали провісниками української політичної нації: маючи різне етнічне коріння, вони як один воювали за нашу Українську державу. Я вірю, що День подвигу Героїв Крут матиме для України і для нашої армії найвище національне значення»», - сказав Віктор Ющенко на підтримку пануючої ідеологеми і одразу додав «У нас має постати глибоко продуманий та змістовний військовий ритуал вшанування цього Дня. Активно і помітно українська армія має дбати про всі національні військові святині, події і місця наших звитяг».

"Дочекалися", - прокоментував цю подію соціальний психолог Олег Покальчук.
"Потреба в ритуалах виникає з моменту створення держави, а не в момент іі розпаду. Бо в першому варіанті це усвідомлення відповідальності за формування суспільноі моралі, а в другому - шаманізм", сказав експерт інформаційному агентству "Депомаранч".
Просмотров: 933 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz