Субота, 20.04.2024, 16:42
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Червень » 18 » Віктор Пилипишин не підмітатиме «Хрещатик» під час відбуття адміністративного покарання за неповагу до Конституційного суду
Віктор Пилипишин не підмітатиме «Хрещатик» під час відбуття адміністративного покарання за неповагу до Конституційного суду
21:22

Голова шевченківської райради Києва може потрапити за грати 

Депутат Київради Віталій Павлик звернувся до ГУМВС в м. Києві з проханням скласти протокол про вчинений головою Шевченківської райради Віктором Пилипишиним адміністративний проступок – неповагу до Констиційного суду.

«4 червня було ухвалено рішення конституційним судом за поданням Київради що тлумачення статті 142 конституції щодо терміну повноважень Київради та міського голови, зокрема і тих, що обрані на позачергових виборах. 9 червня було оприлюднене рішення, наступного дня Пилипишин, голова шевченківської райадміністрації в електронних і інших засобах масової інформації подав досить образливі непристойні висловлювання на адресу Конституційного суд та суддів Конституційного суду. Це вважається взагалі проявом неповаги до суду, що є адміністративним проступком. Особа, яка проявила особливу зневагу до суду, підлягає адміністративній відповідальності, яка може бути або у формі штрафу, або у формі адміністративного арешту на 15 діб. Я звернувся до начальника головного управління МВС з проханням скласти протокол про адміністративне правопорушення на Пилипишина, щодо його неповаги до Конституційного суду України. Згодом, гадаю, головне управління МВС у м. Києві має скласти протокол і передати до суду для прийняття відповідного рішення з притягнення винного до адміністративної відповідальності.

Гадаю, що такі непристойні виловлювання не можуть бути. Мають бути правопорядок і повага до суду. Це моя позиція. Тому я це вчинив.

Я глибоко переконаний, що Віктор Пилипишин штрафом не відбудеться. Я намагатимусь, що він відбув 15 діб арешту – максимальну міру покарання, враховуючи його посаду, значення і так далі», сказав Віктор Павлік.

На думку Віктора Павлика, міру покарання і провину Віктора Пилипишина визначатиме шевченківський суд, а місце, де голова райради відбуватиме покарання йому наразі невідомо. Депутат заперечив, що Віктор Пилипишин підмітатиме «Хрещатик».

«Громадські роботи в цьому випадку не передбачені, йдеться про адміністративний арешт», сказав депутат

 

Просмотров: 761 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 роман  
-1
Киевляне прежде всего говорит В.Пилипишин,но это лозунги.Если бы это было бы на самом деле так то он бы так себя не вел бы.Я считаю что чиновники в первую очередь должны отвечать за свои поступки по всей строгости закона.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz