Субота, 20.04.2024, 16:52
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Серпень » 7 » Дмитрій Медведєв не є главою мусульман, бо каліфом може бути лише патріарх Московський Кіріл
Дмитрій Медведєв не є главою мусульман, бо каліфом може бути лише патріарх Московський Кіріл
21:47
СПАДКОЄМЕЦЬ ІМПЕРІЇ
 ВІДВІДАВ ПРЕЗИДЕНТА РОСІЇ
 Президент центра «Євразія» заперечив заяву директора інституту ім. Горшеніна, що Президент Російської Федерації має титул каліфа правовірних, тобто є главою усіх мусульман, тому що спадкоємцем титулу є патріарх Московський.

 

«Дмитрій Медведєв не може бути спадкоємцем титулу каліфа правовірних, як твердить колега Костянтин Бондаренко, тому що він є Президентом Російської Федерації, яка на одну четверту менша за територію  імперії. Тільки Руська православна Церква залишилася в рамках російської імперії, у кордонах на 1917 року. Повсюди є принаймні приходи: і у Польщі, і у Фінляндії і в країнах колишнього Радянського Союзу. Відтак нині тільки патріарх може бути спадкоємцем титулу каліфа правовірних.

Після падіння Римської імперії її спадкоємцем залишився папа Римський. Звісно він є спадкоємцем не офіційно. Адже не йдеться про те, хто визнав папу Римського спадкоємцем Римської імперії, так само як ніхто на визнав титул каліфа правовірних мусульман, який перейшов йому від імператорів, а дістався Катерині ІІ. Але папа визнає себе спадкоємцем Римської імперії, принаймні неофіційно, бо його називають Римський первосвященик, а це імператорський титул. Папа Римський говорив про цю спадкоємність, доки Беніто Мусоліні не загнав його у 20-х роках на Ватиканський пагорб. Навіть у тих країнах, де зараз переважають протестанти, однаково є також і католицька Церква. Провінції підлеглі колишньому главі католицької Церкви – Іспанія і Португалія - свого часу завоювали наприклад Латинську Америку, Філіппіни», заявив новоєвразієць ІА«Депомаранч».

Ця спадкоємність, за словами експерта, не мала і не має жодних наслідків, «але він, папа Римський, і зараз об`єднує католиків по всьому світу».

           

 

 

 

 

 

Просмотров: 908 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz