Четвер, 28.03.2024, 18:15
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Серпень » 20 » Москва рихтує півкопняка для Тимошенко
Москва рихтує півкопняка для Тимошенко
09:55

РОСІЙСЬКА ІНТЕЛІГЕНЦІЯ ПОСЛАЛА СВОГО ПРЕЗИДЕНТА НА… ЯНУКОВИЧА

Російська АПН оприлюднила іронічні міркування модного у федерації експерта Еріка Лобаха про "переваги" Дмитра Медведєва. За словами автора, це «коротко три «думки вголос», з яких проте лише одна «думка» стосується України і взагалі нічого не стосується Віктора Януковича, хоча стаття має назву «На президентських виборах в Україні переможе Янукович».

«1. У мене склалося чітке враження - що на президентських виборах на Україні переможе неодмінно Янукович. І не тому - що він поганий або хороший, найбільш популярний чи ні, реальний або ще який.

І не тому, що мені це коритть. Не тому - що Янукович "проросійський". Якщо на те пішло - то мені набагато більше Тимошенко подобається - а зробити її "проросійською" можна з півкопняка.

Не в цьому річ. Просто президент Медведев у нас аж надто фартовий. Ну, їй-Богу. Він може і нічого не робити сам особисто, але все те, що марнував Путін - починаючи з дебільної нав'язливої ідеї провести в Росії "Євробачення" - і закінчуючи провалом креатури на виборах в Україні - все при нім якось само-собою виходить.

Отже Янукович переможе - головне - щоб до Києва не засилали більше Павловського і інших "кремлівських геніїв піару", але навіть вони нічого не зможуть протиставити Медведевському фарту. Просто хоч біжи і став на тоталізатор на перемогу Януковича - ніхто не знає - де-небудь приймають вже ставки?», демонстративно ірраціонально рефлексує популярний аналітик.

Дві інші «думки» Лобаха у цій публікації стосуються суто кремлівських інтриг.

 
«Варто, ну я чисто умовно - очолити Медведеву не "Справедливу Росію" і тому подібне - а яку-небудь нову "Батьківщину" - і все - бобик здох. Хто такий Путін, де Путін? Навіть поговорити не буде  про що, навіть з пристойності - тільки і згадуватимемо - хто наші бази на кубах американцям здавав, при кому ми Абхазію не визнавали, а при кому визнали, хто Зурабова головним пенсіонерожером поставив, а хто його навіть послом відмовився слати - щоб, значиться - оний до "Лефортово" ближче був і тому подібне», пише Лобах, не підозрюючи, що сам перейшов на риторику «Павловського і інших "кремлівських геніїв піару" та приміряє свого президента до кальки політпроекта, очолюваного політиком, якому для проросійськості «півкопняка бракує».
 
«Сучасна російська думка неспроможна перетравити той факт, що в Україні згідно з опитуваннями КМІС після подорожчання газу для України понад 90% українців прихильно висловлюються на адресу Росії. Російська інтелігенція цілковито дезорієнтована. Бракує елементарного прагматизму, щоб правильно витлумачити цей факт бодай приблизно близько до істини. Залишилось лише підсвідоме сподівання, що, коли неможливе можливе в Україні, то і Росії слід на це покладатися. Насправді публікація свідчить, що на «геніїв кремлівського піару» перетворился вся інтелігенція федерації. Це виразний симптом проблем з аперцепцією», прокоментував керівник уральської мережі центра «Євразія» Анатолій Арістархов для ІА «Депомаранч» публікацію Еріка Лобаха.
Просмотров: 749 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz