Четвер, 02.05.2024, 03:25
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Лютий » 5 » Шамани і вівці
Шамани і вівці
21:54

Народ «підтягнувся» до своїх сервітутів

 

У день звіту уряду у парламенті зріс рівень активності півпомаранчевих. Суто помаранчевих певно вже нема.  
 
Шаманська термінологія помаранчі, придатна, задавлося б, лише для зв`язки слів, чинить дива. Як і банальна згадка "по-матері", вона провокує емоції, які не дають структуруватися думкам. Проникла навіть у мову банкірів.

«Після помаранчевої революції, з суттєвим припливом в Україну іноземного капіталу, з доступом українських компаній до фінансових ресурсів за кордоном, кризогенні структурні диспропорції були приховані під "повінню" залучених ззовні ресурсів», пише до "Української правди" президент асоціації українських банків Олександр Сугоняко.  

Внаслідок, все розумне, що сказав асоціації банкірів залишилося за бортом сприйняття. Спробуй-но розбери, що він хоче сказати, якщо ніякої революції взагалі не було, так само, як оранжевого заколоту, а були вибори призначені рішенням суду і за згодою сторін. Називати Майдан революцією, це все одно що називати зґвалтуванням статевий акт за обопільною згодою.

Навіть тверезі слова про те що в системній кризі неадекватної повідки суб`єктів економіки перебуває на весь світ, а зокрема і насамперед Україна, залишилися за бортом уваги читачів «Української правди»

«Недалека соціальна політика уряду та популістське підігрівання споживчого буму притлумили і совість, і розум значної частини суспільства. Людина, бізнес, країна в цілому почали жити в борг. Точніше, споживати в борг. Країна п'яніла від можливості жити не по кишені і непомітно сповзала в системну кризу», написав голова асоціації банкірів України», поставив діагноз політик.

І не скажеш, що «не стукав у двері», по увагу читачів. У дописі міститься чітко висловлене бажання, щоб президент або взяв всю відповідальність за країну на себе, або йшов геть! Певне саме через уживання шаманського терміну колишній нардеп плутає причину з наслідком, і верх з низом. Краще б він тим помаранчем гроші між собою зв`язував, замість думок! Це відчули фани помаранчевої принцеси, які завалили сторінки коментарів до статті дошкульними сентенціями.

Двозначно пролунала згадка про помаранчеву революцію і у промові самої прем`єрки, коли вона звітувала у парламенті.

«Шановні друзі, зайвий раз переконуюся, так само, як і після помаранчевої революції, що, на жаль, народ набагато мудріший політиків, набагато чесніший політиків, і набагато більше любить свою країну. Треба політикам підтягнутися до власного народу, і тоді країна заживе щасливо», сказала вона.

Відставки ясна річ не сталося. Тут маємо справу із натуральним зомбуванням труєної помаранчем аудиторії.

По-перше, народ був мудрий не після Майдану, а коли йшов на нього і коли стояв на ньому, бо якщо народ справді був мудрий саме після Майдану, то чому п`ятий рік такий ґвалт?! Невже народу його мудрий стан аж так не подобається?
Схоже, це народ остаточно «підтягнувся» до рівня власних політиків.

 Василь Безручко, "Депомаранч"

Просмотров: 1067 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 3.7/3 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz