П`ятниця, 26.04.2024, 20:37
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Лютий » 14 » Пастор Сандей Аделаджа опонент Романа Конопльова
Пастор Сандей Аделаджа опонент Романа Конопльова
00:27
вибір року: тотальна кагебізація чи помаранчева демократія 
 
На одному з російських сайтів вміщено інтерв`ю з російським фахівцем з питань асиміляції Романом Конопльовим, директором аналітичного бюро «Consulting Mobile». 
Зміст інтерв`ю віщує бурхливе продовження дискусії, порушеної в українському суспільстві з ініціативи старшого пастора церкви «Посольство Боже» Сандея Аделаджі та активістів громадського руху «Творці історії». Йдеться про вибір, який приховують від громадськості затуркані помаранчеві політики. 
 
Суть цієї заочної дискусії між Сандеєм і Конопльовим наразі зводиться до питання, досі актуального і для України. Це питання можна сформулювати так: що краще – тотальна «кагебізація» суспільства по-норвезьки чи помаранчева демократія по-російськи?
 

Позиція Сандея Аделаджі і лідерів міжнародної громадської організації "Творці історії" Армена Мовсесяна, Геннадія Григоряна та Павла Федорова полягає в тому, що «лише втручання закону може зупинити зростання кількості злочинів, скоєних на расовому ґрунті»
.

"Ми вирішили оголосити, що переходимо до рішучих дій: підемо у п'ятницю під стіни Верховної Ради України",— заявив Сандей Аделаджа 1 жовтня, закликавши киян підтримати марш протесту проти расових злочинів. В акції взяли участь до 5 тисяч осіб, її підтримали дев'ять громадських організацій, з яких три молодіжні, одна християнська, одна дитяча, два міжнародні благодійні фонди та один доброчинний заклад.

Як пояснили ініціатори маршу "Хрещатику", вони вважатимуть акцію протесту успішною, якщо депутати проголосують за законопроект, що передбачає посилення боротьби з расизмом, антисемітизмом і дискримінацією в Україні. Документ уже внесла на розгляд народний депутат Анна Герман, тож він чекає на схвалення у парламенті

 
Роман Конопльов аналізує і подробиці шляху, запропонованого 1 жовтня Сандеєм - так звана помаранчева демократія , і альтернативу цьому шляху, на слвоахз підтримувану помаранчевими політики. Обидві перспективи мають свої вади. і так званий норвезький варіант і той варіант, до якого закликали очільники «Посольства божого» і ГО «Творці історії».
 
Ясна річ, і Сандея Аделаджі було б несправделиво оголосити апологетом помаранчевої демократії і Романа Конопльова симпатиком тотальної кагебізації суспільства по-норвезьки також. Редакція обох розставила на протилежних полюсах уявної дискусії, образно кажучи "за вуха", піклуючись про розуміння предмету розмови, а не про імідж шанованої духовної особи і імідж відомого аналітика, яким ми не маємо на меті зашкодити.
 
«Депомаранч», в свою чергу, вважає слушним зауважити, що цілком не виключений і третій варіант, котрий, принаймні потенційно, може проявитися внаслідок політичного депомаранчу, тобто повернення до істинного Майдана. Проте зміст цієї третьої відповіді наразі ще неможливо переконливо сформулювати, як неможливо було у 80-х  розповісти компартійним функціонерам, якою буде незалежна українська держава. 
 
Цей третій шлях нині є таким самим утопічним, як і Майдан, котрий проте таки був! Втім слово сміливцям, що візьмуть слово у цій дискусії. 

 

 
Просмотров: 1574 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 6
5 ЧЕЛОВЕК  
0
И перестаньте язык коверкать: ровно обезъяны изъясняются... - Ничего понять невозможно. Придурки...

4 ЧЕЛОВЕК  
0
Я из хохлов. И хочу сказать Всем говнюкам: Уберите обезьяну! С сайта тоже. Хай еде в свою чернорожую отчизну и там права качает.

6 depomaranch  
0
Рейтниг матеріала найвищий, то для чого прибирати його?

3 СТАЛИН  
0
Черножопому пора на висилицу,а не домой.

2 Расист-националист-великодержавный шовинист  
0
В статье пишется: "В акції взяли участь до 5 тисяч осіб, її підтримали дев'ять громадських організацій, з яких три молодіжні, одна християнська, одна дитяча, два міжнародні благодійні фонди та один доброчинний заклад.". Это значит, что на большее у известно кого денег не хватило, решили, что и так нормально будет. А что касается темы, то Украина - для украинцев, Израиль (без Газы) - для евреев и т.д. Свою страну нужно любить, уважать и соблюдать законы своей страны, а не шариться по миру, искать придурков типа киевского городского головы и мутить с ним бизнес без правил. Что может сказать нам чёрный "брат"? Он знает нашу историю, он владеет сознанием украинца? Нет, нет и нет. Тогда, о чём разговор?
Чёрному "брату" пора домой!!! Go home!!!

1 Виталий  
0
Сандей прав!
Он - будущий президент Украины!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz