П`ятниця, 03.05.2024, 03:09
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Лютий » 26 » Адвокати підтримали ініціативу столичного мера і розвели його опонентів
Адвокати підтримали ініціативу столичного мера і розвели його опонентів
18:36

Спонсори УНІАН допоможуть Черновецькому примусити Тимошенко відповідати за зростання комунальних тарифів

 

 Експерти правники підтримали ініціативу групи мерів міст на чолі з Леонідом Черновецьким про те, що всю відповідальність за різке зростання вартості життя пересічних громадян і комунальних витрат має взяти на себе уряд, котрий встановлює ціни на газ для населення. Про це повідомили сьогодні журналістам під час прес-конференції в УНІАН представники адвокатської фірми «АКТІО», що сприяє виданню спеціалізованого продукту Української незалежної агенції новин «УНІАН-право».

З цією метою представники компанії звернулися з судовим позовом до Шевченківського суду столиці, в якому вимагають встановити компетенцію гілок влади, щодо встановлення тарифів на комунальні послуги для населення.

Леонід Черновецький в прямому ефірі ТРК «Київ» заявив, що уряд примушує його підписати розпорядження про встановлення завеликої вартості комунальних послуг для населення.

Мер Фастова заявив у грудні минулого року, що уряд, який встановлює завелику ціну газу для населення і комунальних підприємств, що у свою чергу становить понад 70 % вартості послуг з теплопостачання, повинен відповідати перед виборцями, а не ховатися за спинами обраних територіальними громадами мерів міст.

З метою підтримати ініціативу Черновецького адвокати скористалися своїм особистим правом  громадянина захищати право територіальної громади у суді і закликали киян приєднатися до позову у якості співпозивачів, або використати своє право на оскарження дій уряду самостійно.
Представники адвокатської фірми закликали звертатися до суду також опонентів Леоніда Черновецького, обурених зависокими ставками тарифів
 
Просмотров: 812 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 mvp  
0
аффтар дебил, так новость перекрутить

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz