Неділя, 05.05.2024, 12:29
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Лютий » 27 » Кирило Куликов відмовився визначати національність Леоніда Черновецького
Кирило Куликов відмовився визначати національність Леоніда Черновецького
14:08

Мер  знає кому показує довідку

 
Завдання слідчої комісії Верховної ради – встановити факт симуляції Леоніда Черновецького, заявив вчора голова комісії Кирило Куликов.

 

«Ми зараз перебуваємо у тій ситуації, що серед громадян, які живуть в нашому місті, немає таких, хто б хоч раз не сказав – наш мер ідіот. Ось, дійсно, ми живемо в тій ситуації, що наш мер ідіот. Розумієте?! І мене це насторожує. Бо насправді пан Черновецький далеко не ідіот. Він цинічний, прагматичний, корисливий політик, корисливий фінансист», - сказав Кирило Куликов під час прес-конференції у приміщенні РБВ.

 

Таку заяву керівник слідчої комісії зробив, відповідаючи на запитання агенції «Українських новин», яка кінцева мета комісії, створеної Верховною радою і очолюваної Кирилом Куликовим?

 

«На сьогодні на будь-які звинувачення до мера він нам всім покаже довідку, що він душевнохворий і він не може відповідати за свої дії. І уникне будь-якої відповідальності. Тому першим кроком... і ми вже внесли такий законопроект... Єдине, що я прагну, щоб експерти дали коментар з цього приводу, що якось ми упустили норму, що ми повинні проводити психічне обстеження людей, які займають такі позиції», розповів про завдання комісії член фракції НУНС Кирило Куликов.
 

- Як ви будете доводити, що мер не ідіот, а українець?- запитала Кирила Куликова одна з журналісток під час прес-конференції

 
- «Знаєте, вже навряд чи зможу», - відповів Кирило Куликов.
 
«Громадянський подвиг бравого солдата Швейка полягає у тому, що він завжди знав, кому саме показати свою довідку, видану йому в 91-му Будейовіцькому полку, і саме тому вижив. В Черновецького, схоже, такий талант також є, йому не треба показувати пальцем на помаранчевого з депутатським мандатом», - прокоментував ситуацію представник українського експертного середовища.

 

Для довідки:

«-- Звільнений по ідіотизму-- оповістив фельдфебель, проглядаючи його документи.

            -- А ще на що хворі? -- запитав Баутце.

            -- Наважуся доповісти, у мене ревматизм. Але служити буду государеві імператорові до останньої краплі крові-- скромно сказав Швейк.-- У мене набрякли коліна.

            Баутце кинув на бравого солдата Швейка страшний погляд і заволав:

            -- Sie sind ein Simulant! (Ви симулянт! (нім.) -- І, звертаючись до фельдфебеля, з крижаним спокоєм сказав: -- Den Kerl sogleich einsperren (Негайно заарештувати цього типа (нім.)

 

Уривок з повісті "Пригоди бравого солдата Швейка»

 

 

 

 

Просмотров: 1052 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 3
3 Эмиль  
0
класс!!!)))

2 1  
0
Нормальные чиновники???Дуся не смешите меня:)

1 Громадянин  
0
Если госслужащий душевно больной... его просто уволят. :) Это ж очень ответственная должность. А ваще нужно проверять всех чиновкинокв на правильность ума. Хотя... эт вряд спасет нашу Украину от дураков

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz