Субота, 04.05.2024, 12:07
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Березень » 5 » Нашоукраїнець Віктор Матчук посміявся з пропозицій ввійти до складу уряду Тимошенко
Нашоукраїнець Віктор Матчук посміявся з пропозицій ввійти до складу уряду Тимошенко
19:18

Рівненський гол.обл.я поодбивав роги Третьякову, Жванії та Порошенкові, взявся за Мартиненка і придивляється до Фірташа

 

Рівненський голова ОДА Віктор Матчук спростував низку поширюваних мас-медійними засобами стереотипів. Зокрема він наврочив дружні стосунки між Тимошенко та Фірташем.

 

«Ніяк не зрозумію, чому у нас постійно політики з тієї або іншої людини намагаються зробити якогось біса з рогами. На даний момент таким суспільству представляють Фірташа. Я просто хочу нагадати, що був період, коли зробили такого біса з рогами з Мартиненко, причому зробила Юлія Тимошенко. Сьогодні кращого адвоката, ніж він, у неї немає - друзі до труни. Це торкається і Третьякова, і Жванії, і Порошенко...», заявив гол. обл.-я «Главрєду»

 

Віктор Матчук спростував також припущення, що керівництво фракції НУНС рекомендуватиме його на будь-яку посаду в уряді Тимошенко.

«Я вам скажу, що Мартиненко - це не далеко найавторитетніша людина в партії «Народний союз «Наша Україна»». Подивитеся на той спосіб, за допомогою якого він очолив фракцію у Верховній Раді. Хто віддав йому голоси? З «НСНУ» за нього голосували всього декілька депутатів. Тобто меншина членів партії, які є депутатами Верховної Ради, виступили за те, щоб він очолив фракцію», заявив рівненський гол.обл.-я.

 

На думку рівненського нашоукраїнця, партія навряд чи поділяє погляди керівництва депутатської фракції.

«У партії у нього (Мартиненка- ІАД) впливу ще менше, тобто він реально впливає на одну регіональну організацію - Київську. Ось, в принципі, і все. Я не знаю, щоб він впливав ще на якісь організації», сказав Віктор Матчук.

 

Заперечив лідер рівненських нашоукраїнців і вплив Мартиненка на настрої одно партійців.

«У Рівненській області немає подібних рухів ні в одному напрямі. І навіть створення «Єдиного Центру» в Рівненській області не спричинило якихось виходів з НСНУ або переходів в «Єдиний Центр». Тому я не бачу великих проблем в наший партійній організації. Є проблеми в партії, які виникають через те, що відбувається у фракції», сказав нашоукраїнець

 

Рівненський гол.обл.-я заперечив також байки, що президентська адміністрація Віктора Ющенка заважала уряду втілювати його плани.

 

«Він (уряд- ІАД) забажав ввезти п'ятсот тисяч тонн м'яса невідомого походження без мита і без ПДВ. Він його ввіз. Проти цього виступав Президент, навіть Верховна Рада не проголосувала за це. То що зробив Кабінет міністрів? Він ввіз це м'ясо. Потім завезли «ніжки Буша», можливо, ви пам'ятаєте, по телевізору Поживанов показував, як він ці стегенця їсть. Потім, правда, його півтора місяця ніхто по телевізору не бачив. Хтось був ще в Україні за це? Ні, всі були проти, а Кабінет міністрів це зробив. Хто в Україні був за те, щоб заборонити сільському господарству продавати зерно за межі країни? Це наша єдина експортна позиція, яка не має необоротного характеру. Хто ввів цей мораторій? Хто заборонив продавати масло за межі України? Хто заборонив продавати за межі України насіння соняшнику?», спростував Віктор Матчук заокеанського юлєцмока Тараса Кузьо.

Просмотров: 963 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz