Понеділок, 06.05.2024, 06:27
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Березень » 22 » Міліція підставляє закарпатців під карний кодекс
Міліція підставляє закарпатців під карний кодекс
20:40

Пастор Трохін порадив міліцейському начальству «сушити сухарі»

 

Серед білого дня два майори та один старлєй ужгородської міліції прилюдно «підставляли» громадськість під хуліганську статтю.

Йдеться про спроби закарпатської міліції апелювати до місцевої громадськості з метою протистояти незаконному нарктрафіку і наркозлочинності.

24 березня відбудеться чергове засідання Шевченківського райсуду міліції у так званій «справі 104» за звинуваченням у підбурюванні до хуліганських дій чотирьох активістів протитрамадольного руху. Минулого тижня міліцейські чини Закарпаття взяли участь у круглому столі з представниками громадських організацій Закарпаття, щоб стимулювати їх до дій, за які нині у Києві судять 4 активістів протрамадольного руху. Про це повідомила агенція ua.reporter.com.

Зокрема у повідомленні фігурує місцевий майор міліції Сергій Рубан, очевидно начальник відділ у боротьбу з незаконним обігом наркотиків.

«Щоб навести у цьому плані порядок, зауважив правоохоронець, не достатньо притягнути до відповідальності лише споживачів наркотиків, слід наступати на розповсюджувачів «зілля», повідомляє агенція.

У повідомленні фігурує також начальник кримінальної міліції у справах дітей старший лейтенант міліції Роман Король, який «висловив занепокоєння тим, що наркоманія дуже поширюється у підлітковому та молодіжному середовищі».

У повідомленні  UA-Reporter.com фігурує також майор міліції Катерина Кийович із Ужгордського ГУМВС України в Закарпатській області, певно представник відповідної прес-служби.

Пастор Роман Трохін, один з чотирьох звинувачених за «справою 104» прокоментував це повідомлення.

«Гадаю, логічно було б, коли б місцева прокуратура висунула звинувачення проти трьох офіцерів міліції з Закарпаття з відповідним звинуваченням про використання службового становища з метою стимулювати невинних людей, до дій за які їм, як і мені може бути пред`явлене звинувачення у хуліганських діях», заявив пастор.

Роман Трохін свого часу отримав нагороду за активну участь у протидії наркозлочинності з рук міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

У вівторок 24 березня відбудеться чергове слухання шевченківського райсуду столиці за звинуваченням у причетності до хуліганських, висунутим представниками прокуратури столиці, хоча з такою скаргою до суду не зверталися власники «аптеки», де активісти протитрамадольного руху вилучили і знищили наркотичні препарати.

«Слова «слід наступати на розповсюджувачів «зілля» можна, звісно, витлумачити по різному, як і відзнаку, яку я отримав від міністра внутрішніх справ. Але в даному випадку суттєво те, що міліція з одного боку офіційно просить допомоги від громадськості, а з іншого боку, представників громадськості за таку допомогу обвинувачують за хуліганською статтею карного кодексу навіть без скарги власника так званої «аптеки». На місці офіцерів міліції я б вже подумав чи не час, як кажуть, «сушити сухарі», не чекаючи позову постраждалих розповсюджувачів «зілля», каже пастор.

Роман Трохін, колишній наркоман, а нині голова громадської організації з протидії наркозлочинності, духовна особа однієї з церков Сандея Аделаджі

 

 

 

Просмотров: 819 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 4.0/2 |
Всего комментариев: 2
2 Andrew  
0
Та да этот милицейский безпредел достал уже. Как в 90-х была братва так и сейчас милиция. Только объеденившись мы сможем победить это зло.

1 борец  
0
милиция должна быть адекватной и последовательной.или они борятся с наркоторговцами или с теми кто борется с наркоторговцами.как известно одной попой на два стула не сядешь-либо милиция будет с народом защищая детей и молодежь от уничтожения либо милиция будет с наркомафией получая откаты от продажи наркотиков.и тогда их нужно назвать наркомафией в погонах.они импотенты только и способны поймать несчастного наркомана и повесить на него все тяжкие грехи и не раскрытые дела,а чтоб чтото серьйозное кишка тонка.Если бы с пасивного гомосексуализма тоже откаты шли то наверное наша доблесная милиция ходила бы в стрингах и с подкрашенными губками.Грусно господа

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz