Неділя, 28.04.2024, 04:30
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Березень » 24 » Русини образилися на Тягнибока і забрали ужгородське відідлення Львівської залізниці
Русини образилися на Тягнибока і забрали ужгородське відідлення Львівської залізниці
10:24
В Україні є урядовці з некиєвоцентричним баченням 
 
На сайті підкарпатських русинів оприлюденно заяву одного з закарпатських урядів.
 
"Успішне завершення міжнародної науково-практичної конференції з русинської проблематики в Будапешті спонукало українських фашистів з УНО продовжити початі раніше ними ж антиугорські і антирусинські потуги в республіці підкарпатська Русь.
Після того, як націоналісти здійснили раніше акти вандалізму над символами угорського народу в республіці підкарпатська Русь - українські фашисти вимагають, демонтувати, всі пам'ятники пов'язані з історією угорського народу в республіці підкарпатська Русь! Україна потурає розвитку фашистської ідеології в центральній Європі. Вибори в українському Тернополі позначили українське майбутнє, яке у результаті все одно обмежиться польською Галичиною.

Всі чудово знають бандитські структури під назвою ВО" Свобода" що поганять в Хусті православні церковні будівлі і акти вандалізму на Верецькому перевалі, в Мукачевому і Ужгороді напередодні торжеств 70 ліття державності підкарпатської Русі.

Україна на грані не тільки економічного і фінансового дефолта! Але і морального! Майбутнього у українського фашистського непотребу немає. Їх майбутнє міжнародний суд і міжнародна ізоляція! Своє відношення до українського фашизму вже виразила і Польща, Словаччина, Угорщина, а зараз і республіка підкарпатська Русь.", повдіомляє ua-reporter

Також уряд ухвилв декрет, яким забрав у свою власність трубопроводи, ЛЕП і ужгородське відділення Львівської залізниці. 

Просмотров: 804 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
2 Роман  
0
Киянин ти правий, але я скажу жорсткіше. Потрібно показово розстріляти надрозумних гуцулів Балоги. А то ми чекали обєднання і незалежності віками і тут зявляються якісь чабани-баламути. Показовий розстріл!!!!

1 Киянин  
0
Такого утворення як Підкарпатська Русь не існує й існувати не може на територях сучасної України! Нації "русини" у сучасності теж існувати не може, адже це давня спільна назва українців, білорусів та росян!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz