Четвер, 25.04.2024, 22:29
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Серпень » 28 » УКРАЇНЦІ ПРАГНУТЬ ЖИТИ В МІЛІТАРИЗОВАНІЙ ДЕРЖАВІ
УКРАЇНЦІ ПРАГНУТЬ ЖИТИ В МІЛІТАРИЗОВАНІЙ ДЕРЖАВІ
21:35

Україна не має армії, вона вся є - військо

Схоже, українці, принаймні досить їх значна частина, не голосуватимуть за кандидатів, що пропонують щастя на халяву. До такого несподіваного висновку пришли оглядачі центра «Євразія» аналізуючи найвизначальніше у президентській передвиборній кампанії

Всупереч твердженням про непереможність «гречки» на виборах, насправді український виборець протягом останніх років віддавав голоси тому насамперед тому кандидату, котрий хоч і ускладнював життя власним виборця, та головне паморочив «сусіда». Українці голосували за принципом «вийми Боже в мене одне око, щоб у сусіда не було обох».

«Міф про «гречаний» вибір породили ЗМІ. Насправді після 2004-го ціни навіть роздрібні на автопальне досягли практично західноєвропейського рівня. Щойно вони (ціни на авто пальне) подолали планку 70 центів за літр, нарікання на дорожнечу пального дивним чином щезли навіть зі шпальт української преси. Українці, як з`ясувалося, потай втішені, що Газпром (читай Кремль) нині набагато залежніший від України, яка сплачує за газ більше західних європейців, ніж навпаки», розповів про результати дослідження громадської думки Архип Лук`янченко, керівник житомирської мережі центра «Євразія».

Небанальними виявились і тлумачення прихованого (подвійного) змісту висловлювань українців щодо ставлення до НАТО. З`ясувалося, що попри відсутність масованої реклами «оборонного нейтралітету» за зразком Швейцарії, більшість українців схиляються саме до цього варіанту. Про це повідомили опитувальників центра «Євразія» і ті українці, які  висловилися «проти» вступу до НАТО і ті, які позитивно відповіли на запитання про цей військовий блок.

«Українці в свої більшості схиляються до думки про необхідність «кругової оборони» і міркування про вартість такої оборонної політики викликають як правило стриману, але негативну реакцію. Наші опитувальники показували на завершення таких інтерв`ю розповідь українки Ксенії Запорожець, що побралася зі швейцарцем, де йдеться про організацію оборонної політики Швейцарії, і люди з помітним полегшенням казали: так, це саме те, про що ми думаємо. Наші експерти звернули увагу на цю публікацію, коли виявили, що її залюбки «передирають» на самодіяльні сайти і оминають Інтернет-видання, що існують на закордонні гранти", пояснив дослідник.
 
Просмотров: 970 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 4.3/3 |
Всего комментариев: 2
2 Заточка  
0
Женщина, ты хочеш быть мужчиной. Она тоже хочет. Вот и вся проблема

1 Жінка  
0
перепрошую, але складається враження, що це писала не жінка! бо жінки за своєю природою так не мислять. і не тому, що вони гірші чи кращі за чоловіків, а виключно через фізіологічні особливості діяльності нейронів кори головного мозку! дякую, що дочитали.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz