Неділя, 05.05.2024, 09:12
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Листопад » 22 » Суто українська пара - Тимошенко плюс Ющенко
Суто українська пара - Тимошенко плюс Ющенко
15:44
СПРАВЖНІ ВАДИ УКРАЇНСЬКОГО ПРЕЗИДЕНТА
 
"Український клуб" поширив тези виступів чергового засідання експертів, присвяченого Ющенкові і першому року його президентської каденції. Тези виступу політичного оглядача Івана РИБАЛКИ:
 
1. Рейтинг Ющенка – занадто складне явище. Реально на його захист стає значно більша частина випадково підібраної аудиторії, ніж за соцопитуваннями.
 
2. Припускаю, частина рейтингу Тимошенко це рейтинг Ющенка, принаймні тому, що не може представник поточної влади мати рейтинг менше 20 відсотків.
 
3. Ющенка намагаються аналізувати занадто фрагментарно, внаслідок, купа помилок. Як сліпі мацали слона – один хобот, другий ікла, третій ноги… у кожного різне враження. Спроба поглянути на нього настільки широко, щоб не було проблем різночитання, призводить до того, що у кадр потрапляє Тимошенко.
 
4. Припускаю що маємо справу з українським пелетоном: то Ющенко попереду, то Тимошенко. Нагорода – рейтинг. Зараз попереду Тимошенко.
 
5. У 2004-му році обрали Ющенка, але обирали двох політиків – Ющенко і Тимошенко. Відповідно поведінку і можливості обох слід розглядати як поведінку учасників наприклад подружжя – поведінку жінки і поведінку чоловіка. Ющенко демонструє типову поведінку чоловіка і його лають за типові чоловічі вади. Наприклад, він не може займатися двома справами одночасно. З цієї причини від у 2005-му році здавався цілковитим нездарою. Це типова ситуація, коли за кермом автівки чоловік, а жінка на сидінні пасажира. Жінка бачить широко, вона одразу помічає у будь-якій тусовці «хто на кого запав». Тому Тимошенко гостро переживала весь кадровий безлад в Ющенка в 2005 році.
 
6. Уявний глава держави (Ющенко+Тимошенко) – насправді найвидатніший володар. Коли б вони підігравали один одному, це була б просто блискуча пара. Натомість вони постійно сварилися, що природно для будь-якої пари (чоловік+жінка). Та фокус в тому, що навіть і зараз для виборців вони – пара, при чому не просто пара, а пара чоловік+жінка.
 
7. Насправді так зване політичне протистояння між Ющенком і Тимошенко значною мірою зумовлене різницею у баченні навколишнього світу чоловіком і жінкою, різною перцепцією.
 
8. Протягом п’яти років ми були свідками і одностатевого "парного катання" – результати, проте, не були кращими. Ющенко і Янукович щиро зневажали один одного: один «бавиться» духовними проектами, другий – «масштабними економічними проектами».
 
9. Наступного року маємо шанс випробувати президента з широким (жіночим) баченням, бо Тимошенко в українському пелетоні – попереду.
 
10. У 2005-му році, за Ющенка, було здійснено спробу однієї єдиної справді ліберальної реформи – підпорядкування органів прописки – Мін’юсту. Спроба невдала. Ющенко після того залишився одноосібним гарантом ліберальних свобод, як і його попередник. Жодної іншої спроби ліберальних реформи не було.
 
11. Найбільша вада Ющенка – його перцепція. Він триндів, як усі, про помаранчеву революцію, якої не було. У 2005-му році це позначилося особливо згубно для нього (двогодинна нудна алогічна доповідь перед величезним натовпом на 20-градусному морозі під час святкування річниці революції, якої не було).
 
Підсумок: Для українців Ющенко це лише частина більшого поняття Тимошенко+Ющенко. Узагальнення відбувається на рівні підсвідомості, тому так буде і під час виборів.
Просмотров: 776 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz