Неділя, 28.04.2024, 21:32
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Вересень » 18 » ЮЩЕНКО ТЕРОРИЗУЄ ІНТЕЛІГЕНЦІЮ
ЮЩЕНКО ТЕРОРИЗУЄ ІНТЕЛІГЕНЦІЮ
14:52

АДМІНІСТРУВАННЯ В ОВЕЧІЙ ШКУРІ
 

Установчі збори громадянського руху «Європейський конгрес України», ініційованого інтелектуальною елітою держави, опинилися під загрозою зриву через те, що адміністрація Рахівського району Закарпатської області заблокувала спроби місцевої районної Ради надати власне приміщення для проведення форму інтелігентів. Професори і академіки змушені будуть провести установчі збори своєї організації просто на вулиці. Про це повідомила прес-служба оргкомітету «ЄКУ».

 

«Голова Рахівської районної ради Іван Сурмачевський ще вранці показував нам це чудове приміщення, а вже за кілька годин повідомив, що згідно з розпорядженням керівника Рахівської районної держадміністрації Віталія Медвідя саме у цьому залі саме в цей час має відбутися семінар вівчарів. Я в такі співпадіння не вірю. Адже про такі попередні наміри не знали не лише вівчарі, яких певно звозитимуть терміново на цей семінар, а й навіть голова районної ради. Ні вівчарі, ні голова представницької влади району не могли знати про такі попередні наміри рахівської держадміністрації, бо їх не було – вівчарі лише прикриття, з метою перешкодити проведенню установчого з`їзду», повідомив голова оргкомітету «ЄКУ» професор Василь Базів.

 

Як пояснив Іван Сурмачевський, керівник райадміністрації повідомив про рішення терміново провести семінар вівчарів телефоном з Києва, куди його терміново напередодні викликали.

 

Минулої неділі, 13 вересня, Віктор Ющенко брав участь у святі «Гуцульська бринза»  у Рахові.

 

«Мабуть президентові бринза не сподобалась, раз він примушує провести навчання вівчарів. Востаннє заборони на проведення зборів громадських рухів і організацій ми отримували ще за часів колишнього СРСР», повідомило джерело з Рахівської держадміністрації.

 

У суботу до міста Рахова Закарпатської області, поблизу якого розташований географічний центр Європи, з`їдуться представники інтелігенції більшості західних областей України, щоб заснувати громадянський рух «Європейський конгрес України».

 

Мета руху –  зміцнення наразі слабкої держави у центрі Європи, щоб вона могла бути захисним валом для західної Європи, як це було за часів княжої Руси-України.

 

 

 

 

Просмотров: 724 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 4.0/3 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz