П`ятниця, 03.05.2024, 02:28
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Лютий » 28 » Микола Томенко примусив В`ячеслава Кириленка знайти собі іграшку – «інтереси країни, інтереси людей»
Микола Томенко примусив В`ячеслава Кириленка знайти собі іграшку – «інтереси країни, інтереси людей»
16:16
Колишній лідер "пропрезидентської" фракції сподівається, що політика, який жує, замість говорити, не труїтимуть
  
Колишній голова фракції НУНС відмовився коментувати дискусію прем`єра з президентом через зайнятість. Про це він заявив під час передачі «Свобода слова з Савіком Шустером», що транслювалася у прямому ефірі
 
«Я з Вашого дозволу, Савік, не буду коментувати слова президента на адресу премра, як і слова премра на адресу президента. І взагалі, ця перепалка, я думаю, всім давно набридла. Тому що за цією перепалкою інтереси країни, інтереси людей десь пішли далеко-далеко на 25-й план», сказав В’ячеслав Кириленко у прямому ефірі телекомпанії «Україна».
 
За словами помаранчевого політика про це треба говорити відверто.
 
«Про це треба говорити з усією відвертістю і відповідальністю, так само як і про те, що винних і правих у цій перепалці немає», сказав колишній голова пропрезидентської партії.
 
«Безвідповідально у цій дискусії поводять себе всі сторони і всі центри влади», сказав політик, який відповідально заявляв, що в Україні у 2004-2005 році відбувалася помаранчева революція.
 
Далі «новий друг» Тимошенко заявив, що політики України складаються щонайменше з трьох половин.
 
«І я взагалі вважаю, що причина, може навіть і основна, якщо від глибокої економіки абстрагуватися, нестабільності гривні це тому, що у нас половина політиків кажуть про дефолт, якого насправді не очікується, але їм очевидно хочеться про це говорити. Друга половина політиків говорить про якийсь надзвичайний стан, який от-от в Україні введуть. Третя половина говорить про те, що протиріччя такі великі, що їх ніхто ніколи не подолає», сказав В`ячеслав Кириленко п’ятницю у прямому ефірі ТРК «Україна» у рамках передачі «Свобода слова у Савіка Шустера».
 
Представник українського експертного середовища Артем Білокорович сказав, що, на його думку, у В`ячеслава Кириленка спостерігаються ознаки кризи, спричиненої перенапруженням почуття відповідальності, або простіше – гризоти сумління. Про це свідчить риторика "відповідальної" особистості.
 
«Менш амбітна людина елементарно покаялася б, що помилилася, коли назвала Майдан помаранчевою революцією, пробачила б собі цей гріх і жила б собі нормально. Притомний політик плюс до цього ще дезавуював би свої попередні заяви. Натомість, такий сумлінний помаранчевий політик як В`ячеслав Кириленко, хоч і позбавився помаранчевої риторики, проте не може дозволити собі визнати, що його елементарно розвів Микола Томенко, котрий авторитетно, нібито як експерт, заявляв, що Майдан це насправді помаранчева революція, хоча на Хрещатику не було жодного мародера», сказав психолог.
 
Нігілістичне ставлення В`ячества Кириленка до президента і до прем`єра це, за словами експерта, сублімація задавненої образи на лідерів, які свого часу нібито примусили його повторювати дурниці «шамана революції» Миколи Томенка. Такі кризи типові для підлітків, коли вони вимушені під тиском обставин позбуватися дитячої сервільності, але почуваються без неї надто некомфортно, і події можуть відбуватися за сценарієм конфлікту «батьків і дітей».
 
«Особливо вразливі підлітки у таких випадках нерідко знаходять собі якийсь предмет для фетишизації і докладають всіх зусиль для захисту нової надцінності від власних батьків. У В`ячеслава Кириленка наразі спостерігаються виразні ознаки спроб набути нових мотивацій своєї політичної діяльності, зберігаючи при цьому традиційну сервільність поведінки, бодай щодо надуманих авторитетів і надцінностей. Відповідно, для нього протиріччя між президентом і прем`єром є надуманими, натомість фетишизований предмет набуває завеликого значення і справді може складатися з «трьох половин», - сказав представник українського експертного середовища.
 
За словами експерта, особистість може подолати таку кризу в єдиний спосіб – позбутися сервільних мотивів поведінки, сервільності, скидаючи з п`єдестала власні авторитети. Ця процедура відбувається безболісно, якщо дитина десакралізує віртуальні цінності, наприклад викидає на смітник улюблені іграшки. Проте деякі діти побачивши, що батьки викинули на смітник улюбленого "мішку", починають згадувати всі образи своїм сакралізованим іграшкам з боку батьків і дуже скоро сервільні почуття знаходять новий об`єкт, а батьки отримують типового «затюканого ангела».
 
«Якщо помаранчеві політики не скасують "дерев`яного" ідола – помаранчеву революцію, якої не було, їхня пристрасть набуватиме маніакального характеру і ексцесів деструкції чи самодеструкції не уникнути. Можна лише поспівчувати особитості, якій наснилася помаранчева революція на рівному місці, але вона обрала предметом своє пристрасті "інтереси країни, інтереси людей», зауважив Артем Білокорович.
Безпосереднім поштовхом до кризи відчуттів і відповідного стану дезорієнтації пропрезидентських політиків, на думку фахівця, стала заява заступника глави прездидентського секретаріату Андрія Кислинського, що "любі друзі" Ющенка стали "новими друзями" Тимошенко. Йдеться про блокування розслідування за звинуваченням у державній зраді.

 
 
Просмотров: 771 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz