Четвер, 02.05.2024, 03:32
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Жовтень » 27 » ПУТІН ЗА ТИМОШЕНКО, МЕДВЄДЄВ ЗА ЯНУКОВИЧА
ПУТІН ЗА ТИМОШЕНКО, МЕДВЄДЄВ ЗА ЯНУКОВИЧА
00:13

Україна може розсварити російську верхівку
 
Прихильність колишнього і нинішнього президентів Росії розділилася. Екс-президент Росії очікує на поразку Януковича, а Медвєдєв – на його перемогу. Про це повідомив український експерт Віталій Кулик.
 
«Можна сказати, що, швидше за все, ставку на її (Ю.Т.) перемогу на майбутніх виборах зробив російський прем'єр, про що свідчить низка зустрічей, що відбулися, між Тимошенко і Путіним. Януковича ж, швидше за все, може підтримувати Медведев, який ще в 2004 році хотів бачити президентом України саме його. Що ж до соціологічного зрізу (російського суспільства), груп в суспільстві, то тут ситуація достатньо складна. Для частини російських громадян Янукович є символом опору «оранжевій проамериканській владі в Україні», а Тимошенко тим же Ющенком, тільки в спідниці. Тому більше половини респондентів висловлюється на користь Януковича», заявив Віталій Кулик, керівник центру досліджень проблем громадянського суспільства.
 
Також, за словами Віталія Кулика, чимало симпатиків Тимошенко і в Молдавії.
 

«З приводу ж Молдавії, то тут все гранично зрозуміло. Янукович і Тимошенко однаково не підіграватимуть Кишиневу в питанні двосторонніх відносин і придністровському врегулюванні. Якщо брати молдавське суспільство, то значна частина з симпатією відноситься до Тимошенко. Таких політиків у них немає», заявив експерт.

 
На думку політолога, Тимошенко в жодному разі не русифікуватиме нікого. Принаймні одразу.
 
«В оточенні Тимошенко є значна кількість українських націоналістів, які просто не дозволять їй проводити русифікацію. Але в той же час Юлія Володимирівна не має неаміру і українізувати будь-кого. Її завдання після приходу до влади позбавитися від попутників і тимчасових союзників, укріпити свою вертикаль, повернути повноваження президента, а потім вже розставляти гуманітарні акценти», заявив Віталій Кулик ІА "Депомаранч".

Просмотров: 757 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz