Неділя, 05.05.2024, 05:38
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Листопад » 17 » Україна виявилась занадто складною для британського законодавця Брюса Джорджа
Україна виявилась занадто складною для британського законодавця Брюса Джорджа
13:35


У НАТО БОЯТЬСЯ ТРОЯНСЬКОГО КОНЯ КИЄВА


 Брюс Джордж, лідер британської делегації в Парламентській асамблеї НАТО, визнав, що політики альянсу не знають, кого прийматимуть, якщо Україна вступатиме до НАТО.

«Складність України полягає в тому, що значна частина її населення усвідомлює себе радше росіянами, ніж українцями», зауважив політик в інтерв’ю Радіо «Свобода».

«Якщо українці відповідатимуть усім вимогам, необхідним для приєднання до НАТО, і, головне, якщо вони хотітимуть набути членства (бо ніхто їх до цього насильно не примушує), то ми почнемо вступний процес. Але у мене є одне побоювання. Росіяни пішли війною на Грузію, бо розізлилися на те, що грузини вже не є частиною старої російської імперії. Без сумніву, їх іще більше обурить, коли частина землі, звідки, як вони вважають, походить і їхнє коріння, остаточно вийде з-під їхнього впливу і перебуватиме під впливом НАТО», прокоментував британський парламентар поточні стосунки України з НАТО.

Голова київської філії центра «Євразія» Юрій Долгорукий заявив з цього приводу, що українці ніколи не відповідатимуть усім вимогам НАТО, бо там переважають надто наївні політики.

«НАТО, як цивілізаційний проект, занадто прямолінійний, занадто простодушний і навіть примітивний, а тому недієздатний. Руські князі свого часу вчинили елементарно – найняли Єрмака, щоб він протистояв хану Кучуму. У Російській Федерації, навіть у переліку суб’єктів цієї федерації нема ніяких росіян, то як може вплинути на рішення про прийом України до НАТО той факт, що частина українців називають себе тотожними представникам неіснуючого етносу?!», прокоментував Юрій Долгорукий коментар Бруса Джорджа.

«Я гадав, що у Лондоні стежать принаймні за заявами Патріарха Московського Кіріла, який недвозначно, ніби спеціально саме для такої аудиторії, як західні політики, сказав 3-го листопада, що російська мова є результатом міжнаціонального спілкування, тобто не є мовою жодного окремого етносу. Проте посилання діючих політиків на неіснуючі етнічні проблеми українців, пов’язані зі стосунками з неіснуючим етносом, свідчать, що західноєвропейським політикам бракує релятивізму, щоб розібратися у наших реаліях. Брюс Джордж не розуміє ні суті, ні масштабів проблеми, на яку він посилається, а його аргументи виглядають нелогічними», зауважив український експерт.

На думку українських новоєвразійців аргумент Брюса Джорджа може залишитися в історії як зразок алогічного висловлювання. Адже, кажуть у центрі «Євразія», за такою логікою слід було б поставити питання про членство в альянсі наприклад Італії, бо частина італійців вважають, що мають багато спільного наприклад з громадянами Ватикану, де державною мовою є «давнє європейське есперанто, мова міжнаціонального спілкування – латина».

Просмотров: 640 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz