Субота, 20.04.2024, 11:34
Депомаранч
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Січень » 31 » Обережно - помаранчевий імперіалізм! Штрихи до портрета прем`єра.
Обережно - помаранчевий імперіалізм! Штрихи до портрета прем`єра.
18:47

Материнські почуття Юлії Тимошенко 

У євросервільнмоу журналі "Світ в 2009" (спільний проект "Инвестгазеты" і The Economist) вийшла стаття Юлії Тимошенко "Відповідь на російське питання".

 

Прем`єр насправді дала відповідь не на «російське» питання, а на західноєвропейське. Тобто на питання безпеки західної Європи. Так малим дітям на запитання, хто такий домовик, кажуть "не бійся не вкусить".

 
Через характерне ставлення українців до Росії, як до своєї колонії, притаманне Юлії Тимошенко, в статті чітко простежується тенденція розглядати російську проблематику як частину української.

 
«Усвідомлення необхідності інтеграції Німеччини в загальні європейські системи в післявоєнному облаштуванні світу в 1945 році стало вирішальним кроком на шляху побудови сучасної стабільності і процвітання на континенті. У 2009-му ЄС почне розуміти, що його подальше процвітання і розвиток можливі лише за підтримки європейських устремлінь України і Росії», пише прем`єр, підсвідомо пристібнувши російське питання до українського.

 

«Перебування України у складі Російської і Радянської імперій вже давно у минулому, проте країнам (Україна і Росія – depomaranch) ще належить виробити ефективну модель взаємовигідної співпраці. Досвід успішного франко-німецького примирення в цьому плані видається зручною моделлю для побудови майбутніх російсько-українських відносин», рефлексує Юлія Тимошенко.

 

Хто , на думку прем`єра, в цій «войнушке» - «німець» і так ясно. 
 
Лідер протисепаратиського руху Еміль Крупнік цілком толерантно сприймає висловлювання українського прем`єра про терки між Україною та Росією.
 
"Вона наша. Це ясно", сказав провідник
 
Особливо виразно специфічне києвоцентричне опікунське менторство українського прем`єра проявилося у характеристиці Росії. Про суверенну державу лідер БЮТ говорить, немов про сина-футболіста.
 

«Росія не звикла до сучасної інтенсивної міжнародної співпраці. Радянські дипломатичні традиції мали зовсім інший характер, а прагнення країни обзавестися статусом наддержави ще більше ускладнює її інтеграцію в міжнародні інститути сучасної Європи. Тому Росія прагне всього лише партнерських стосунків з ЄС», каже Юлія Тимошенко. 

Просмотров: 1627 | Добавил: depomaranch | Рейтинг: 3.7/3 |
Всего комментариев: 1
1 jomajo  
0
jomajo*

* іншими словами, немає ні грошей, ні зброї...


Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz